Zorgaanvraag

Start jouw zorgaanvraag hier

Voor wie vraag je zorg aan?*
Geboortedatum*
Adres van de patiënt

+32 (0)480 68 74 57

Ons telefoonnummer

kinever@telenet.be

Ons e-mailadres

Waarom kiezen voor Kinever?

We hebben voor quasi alle zorgvragen de nodige expertise in ons team. Bovendien proberen we steeds, naargelang de specifieke zorgvraag, het aantal verpleegkundigen per patiënt zo laag mogelijk te houden. Op die manier kan er een vertrouwensband tussen de verpleegkundige en patiënt opgebouwd worden.

Wat gebeurt er nadat ik het formulier indien?

Aanvraag

Je kan onze zorgaanvraag eenvoudig via het bovenstaande formulier invullen. Moest er iets niet lukken of je hebt een bepaalde vraag, kan je ons steeds telefonisch of per e-mail bereiken.

Kennismaking & afspraak

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Het type thuiszorg wordt bepaald door het doktersvoorschrift. Op basis daarvan maken we een eerste afspraak

Eerste bezoek

Voor onze eerste ontmoeting voorziet de patiënt volgende zaken: het doktersvoorschrift, een klever van de mutualiteit, zijn/haar identiteitskaart

Vervolgbezoek(en)

In functie van de zorgvraag plannen we een frequentie aan vervolgbezoeken in. Ook bekijken we of er bepaalde producten in huis moeten worden gehaald. Indien nodig, plegen we ook overleg met de huisarts.

Vragen

Indien er verder nog persoonlijke wensen of vragen zijn tijdens een traject, bespreek ze gerust met je verpleegkundige.

Administratie

Voor alle administratie mag je op Kinever rekenen. We zorgen ervoor dat alle nodige documenten in orde zijn en bekijken uiteraard maximaal het recht op tegemoetkomingen of premies in het voordeel van de patiënt.

Zelfstandige verpleegkundigen in Herentals, Olen of Vorselaar nodig? Ontdek team Kinever voor je zorgnoden

Over de derdebetalersregeling

Kinever valt onder de derdebetalersregeling van het RIZIV. Dat betekent dat wij de tegemoetkoming van het ziekenfonds rechtstreeks met het ziekenfonds zelf afrekenen. De patiënt betaalt enkel zijn persoonlijk aandeel aan Kinever. Bovendien werkt Kinever geconventioneerd. Wil je hier graag meer informatie over?

Samenwerking met andere zorgdisciplines

Kinever werkt nauw samen met andere zorgverleners (huisartsen, kinesisten, apothekers, sociale diensten), om een multidisciplinaire aanpak te garanderen. Het welbevinden van de patiënt komt steeds op nummer één bij ons. Al onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.